Pursuit of Magic og Eventyret om Grønneskov

Find os på stand

AA-002G

overskrift

Velkommen til Pursuit of Magic og Eventyret om Grønneskov!

Eventyret om Grønneskov er en klassisk fantasytrilogi og en introduktion til genren fra 5+

I Grønneskov bor Jernspurven Flint, halemejsen Lange og falferne Tidsel og Sneklokke. De ved det ikke, men de er udset til at være dem, der skal befri Grønneskov og Grønneskovs beboere fra den onde og uhyggelige Bjergtrold og dens skræmmende mørkevæsener. Med hjælp fra Gamleugle i Ugletårnet opdager de, at deres skæbner er at blive dragefugle og dragefugleryttere. Under de fire heltes færd, i de tre bind, møder læseren også drillenisser, nemlinger, kongen af Grønneskov , Havets Hersker, Mesterfalfen, vejrheksen Orkana og selvfølgelig den fæle og uhyggelige Bjergtrold.

  • I første bind forvandles de fire venner til dragefugle og dragefugleryttere og de opdager at de har fået magiske kræfter.
  • I andet bind øver de fire helte sig på at bruge deres magiske kræfter og de møder drillenisserne.
  • I tredje bind samles alle Grønneskovs kræfter for at kæmpe mod den særdeles onde og modbydelige Bjergtrold.

Man skal læse alle tre bind for at finde ud af hvordan historien ender. Både Bind 1 og bind 2 slutter med en cliffhanger.

Og så er der også eventyr i Grønneskov for de mindste. I samme eventyrunivers er der udkommet 2 årstidsbøger  for de små fra 2 år.

Alle fra Grønneskov og Pursuit of Magic glæder os til at se dig på vores stand.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.