Er du kunst entusiast, en kreativ sjæl eller nysgerrig nybegynder?

Lad dig inspirere, fordyb dig og tag kunsten med hjem, når vi flytter specialboghandlen SMK Shop ud af de faste rammer på Statens Museum for Kunst, til Bella Center.

Vi inviterer nysgerrige i alle aldre til at komme forbi og stifte bekendtskab med børnelitteratur, eksklusive kataloger om kunsten i landets største kunstsamling samt lækre bøger om kunst og kunstteori fra internationale forlag. Vi har sammensat et nøje kurrateret udvalg af kunstlitteratur, – plakater og postkort til attraktive priser. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan finde den helt rigtige gave til dig selv eller dine kære.

Vær blandt de første til at læse og eje kataloget til SMK’s kommende udstilling om den store humanistiske kunstner, Käthe Kollwitz. Udstillingen åbner den 7. november, og kataloget indeholder blandt andet tekster af SMK’s forskere og internationale kapaciteter med speciale i den tyske kunstner, der har skabt nogle af verdens mest ikoniske fredsplakater.

I anledning af udstilling og udgivelsen af kataloget, kan vi tilbyde billet og katalog til en særlig attraktiv pris. Vi glæder os til at byde velkommen på SMK shops stand C3-032 i hal C

Forfattere hos SMK Shop

Avanceret søgning

Aktiviteter hos SMK Shop

Avanceret søgning

Kig ind aktiviteter hos SMK Shop

Avanceret søgning
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.