Snakspil.dk

Find os på stand

F7-007

overskrift

Hos SNAK brænder vi for at sætte flere gode samtaler i gang og bringe mennesker tættere sammen gennem samtale- og selskabsspil. Vi har udviklet over 40 forskellige spil med noget for enhver smag af sjove, dybe og hyggelige spørgsmål, der taler ind i forskellige interesser og anledninger på tværs af relationer og generationer.

Filosofien ligger i samtalen. Vi er bedre forbundet end nogensinde, men alligevel oplever flere og flere at føle ensomhed i livet. SNAK-spillene er ikke hele løsningen, men det hjælper at sætte den gode samtale i gang.

Skaberen bag SNAK er iværksætteren Frederik Svinth, som igennem en lang årrække har beskæftiget sig med samtalekultur, ensomhed og venskaber. Fra idéen om at samle og styrke de tætte relationer i hans eget liv, er SNAK den dag i dag som virksomhed, brand og koncept, vokset til et formål der er meget større end det. Hver eneste uge ser Frederik unge som ældre mennesker i øjnene og møder dem i deres tanker, udfordringer og ønsker om at høre til.

Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.