Strandbygaard – Udtryk for kvalitet

Strandbygaard – udtryk for kvalitet

Strandbygaard er en landsdækkende grafisk leverandør med rødder i den vestjyske hede. Vi sætter en ære i at producere kvalitetstryksager, der lever op til vores kunders og egne forventninger. Vi er et velfungerende team med et stærkt sammenhold, som styrker os i at levere fleksible og miljøvenlige trykløsninger. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning, så vi i fællesskab kan finde frem til de rigtige løsninger for dig.

Bøger og andre tryksager i højeste kvalitet Hos Strandbygaard får du trykt bøger (og andre tryksager) i høj kvalitet og med mulighed for en lang række eksklusive indbindinger/efterbehandlinger, der får din bog til at skille sig ud.

Strandbygaard har et højt fokus på miljø og kan tilbyde miljømærker i alle afskygninger –  f.eks. de meget velkendte Svanemærket og FSC® eller den ambitiøse miljøcertificering Cradle-to-Cradle Certified hvor vi har opnået et certificering på silver(sølv)- niveau.

Læs om Cradle to Cradle Silver her

Mød os på stand C4-008 og få en snak med vores konsulenter om de mange muligheder for lækre, eksklusive og miljømærkede bøger vi tilbyder.

Forfattere hos Strandbygaard – Udtryk for kvalitet

Avanceret søgning

Aktiviteter hos Strandbygaard – Udtryk for kvalitet

Avanceret søgning

Kig ind aktiviteter hos Strandbygaard – Udtryk for kvalitet

Avanceret søgning
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.