Ugly Duckli på Frederiksberg

uglyduckli.dk

Her træder du ind i en verden, hvor hver enkelt detalje er nøje udvalgt: – Fine bogmærker med julehjerte-motiv – Gaver til værtinden eller værten, kalendergave eller pynt til grene, altanen eller dit juletræ – Repræsentative firmagaver.

Uanset om modtagerne er tæt på eller langt væk, sørger vi for at vedlægge en personlig hilsen med dit køb. Denne gestus er vores tak for støtten til den dejlige danske julehjertetradition.

Ugly Duckli har en lang historie bag sig og er tidligere blevet  belønnet med den fornemme Formland-pris for vores koncept. Alle produkttekster er på både dansk og engelsk, og vi har stor succes internationalt som den autentiske danske og religionsneutrale gave.

En vigtig del af vores mission med Ugly Duckli er også at fundraise til foreningen Institut for Livskvalitet. Denne forening har som et af sine hovedformål at hjælpe de mange med kroniske smerter. Dette gør vi via vidensdeling om bl.a. CBD på hjemmesiden MitFineLiv.dk. Så når du køber Ugly Duckli produkter, støtter du samtidig op om vores vigtige fundraising.

Kom endelig forbi og sig hej – vi ser frem til at møde dig!

Med hjertelige hilsener, Rikke

PS Tøv ikke med at kontakte os både før og under Bogforum med dine ønsker om tilbud på større ordremængder eller ideer til et samarbejde. Vi designer & producerer selv og kan derfor skræddersy løsninger efter dine ønsker.

PPS Bemærk også at vi lige nu har en Ugly Duckli Coop Crowdfunding kampagne med spændende belønnningspakker. Det kan du selvfølgelig høre mere om på standen ❤

Forfattere hos Ugly Duckli på Frederiksberg

Avanceret søgning

Aktiviteter hos Ugly Duckli på Frederiksberg

Avanceret søgning

Kig ind aktiviteter hos Ugly Duckli på Frederiksberg

Avanceret søgning
Log på
Opret bruger

Få adgang til dine favoritter og dit program på alle dine enheder. Du kan også nemt dele favoritter og program på sociale medier, i en email eller med et link.

Login herunder for at vælge dine favoritter og lave dit eget program

Har du glemt din adgangskode, kan du sætte den her igen

Udfyld formularen herunder for at oprette din bruger. Kontaktoplysningerne bruges kun, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. De bliver ikke vist på din UdstillerSide eller andre steder.