Lærke Kløvedal
Lærke Kløvedal i samtale med Boline Skovly om bogen Det sidste måltid.
En leverpostejmad, fars kyllingesuppe og rødvin til en kvart million kroner flasken.
Det er nogle af de vidt forskellige ønsker til livets sidste måltid, som Lærke Kløvedals gæster har indtaget i hendes populære podcast Det sidste måltid.
I denne bogudgave har vi samlet 24 ud af de knap 200 samtaler. Kom til bords med blandt andre Alberte Winding, Simon Kvamm, Svend Brinkmann, Emma Holten, Medina og Frederik Cilius.
I bogens indledning tager Lærke Kløvedal os med om bag kulisserne – hvordan fik hun ideen til programmet, hvad er sammenhængen mellem mad og minder – og hvordan gennemfører man flere optagelser i træk med tung alkohol på bordet?
Lærke Kløvedal signerer på standen efter interviewet.
Scenedeltager
Moderator/interviewer
Boline Skovly
Standplads
C3-026